Jdi na obsah Jdi na menu

Kynžvartský pohár 2024 Stržky

Na poslední házenkářský turnaj sezóny odcestovaly tři kategorie Handball clubu Milevsko. Starší a mladší žákyně a minižactvo zavítali na oblíbený třídenní turnaj Kynžvartský pohár, který bývá rok od roku nabitější nejen na počty družstev, ale také zábavu ve volném čase.

Stejně jako mladší žačky i starší žákyně hrály ve 2 skupinách po 7 týmech. Milevšťandy měly v základní sestavě jen 8 hráček, kterým v některých zápasech vypomohly mladší žákyně. Po velmi náročné sezóně na turnaji v Kynžvartu předvedly v oslabené sestavě své maximum. Svůj poslední společný turnaj si především užily a na závěr sezóny si odvezly z Kynžvartského poháru 7. místo.

Základní sestava stržek: Adéla Dostálová, Emma Fořtová, Simona Němečková, Nikola Šedivá, Kristýna Peterková, Šárka Hlavínová, Štěpánka Janouchová, Jana Hanusová; vypomáhající mlžky: Natálie Matějková, Adéla Zvonařová, Jolana Mendlíková.

 

Klobouk dolů organizátorům turnaje! Bylo to super a už se těšíme na příští rok, kdy se uskuteční jubilejní 50. ročník Kynžvartského poháru!!

Děkujeme firmám Tomegas a Klimatizace Pipek za sponzorský dar na dopravu!img-20230518-wa0020.jpg

img-20230418-wa0002.jpg