Jdi na obsah Jdi na menu

Kynžvartský pohár 2024 Mlžky

Na poslední házenkářský turnaj sezóny odcestovaly tři kategorie Handball clubu Milevsko. Starší a mladší žákyně a minižactvo zavítali na oblíbený třídenní turnaj Kynžvartský pohár, který bývá rok od roka nabitější nejen na počty družstev, ale také zábavu ve volném čase.

 

Mladší žákyně hrály ve dvou skupinách po 7 týmech. Milevšťandy v základní skupině narazily na Kynžvart, DHC Plzeň, Strakonice, Pardubice, Turnov a Cheb. Po základní části holky postoupily ze čtvrtého místa ve své skupině mezi osm nejlepších týmů. V boji o postup o medailové umístění narazily na pozdější vítězky turnaje z Písku. Následná prohra s VŠ Plzní poslala milevské do boje o sedmou a osmou příčku s již jednou v tomto turnaji poraženými Pardubicemi. Turnaj děvčata zakončila výhrou a skončila na konečném 7.místě.

Děvčata ročníku 2011 vypomáhala v kategorii starších žákyň, v kategorii mladších žákyň, tak nastupovala hlavně mladší děvčata, která se ale vůbec ničeho nezalekla. S konečným umístěním byly trenérky spokojené a poslední společný turnaj v klasické házené si společně s holkami užily.

 

Klobouk dolů organizátorům turnaje! Bylo to super a už se těšíme na příští rok, kdy se uskuteční jubilejní 50. ročník Kynžvartského poháru!!

Děkujeme firmám Tomegas a Klimatizace Pipek za sponzorský dar na dopravu!



Sestava a branky:

Kellnerová 14, Studená 18, Vildtová 20, Zvonařová 10, Vošahlíková 9,
Němečková 18, Mendlíková 6, Arnetová 2, Matějková 15, Zahradníková 

img-20230418-wa0002.jpg

img-20230518-wa0020.jpg